De E.ON EnergieAssistent.

Slim, behulpzaam en volledig!

Besparen is eenvoudig geworden met de EnergieAssistent van E.ON. Voor € 16,50 per maand krijgt u een slimme thermostaat die u direct inzicht toont in uw verbruik én kosten! U heeft besparen op energiekosten letterlijk zelf in handen. En door dit inzicht alleen kan u tot 30% op uw verbruik besparen

  • U krijgt direct inzicht in uw energieverbruik
  • U spoort eenvoudig sluipverbruik in huis op
  • Extra bespaarmogelijkheden door persoonlijke tips

Ontdek hoeveel u kunt besparen

78% van de Nederlanders vindt zichzelf energiebewust. Bijna een kwart dus niet. Hoe energiebewust leeft u? Heeft u apparaten in huis die onnodig veel energie verbruiken? Doe de Bespaarcheck en ontdek wat uw grote sluipverbruikers zijn. 

Alleen al door dit inzicht, gaat u bewuster om met uw energieverbruik en zo kunt u al snel 10% besparen. Doe de Bespaarcheck en ontdek hoe u nog meer kunt besparen. 

Doe de check

Proactieve meldingen

Installeer de app op uw telefoon of tablet en ontvang proactief advies over uw energieverbruik. Continu inzicht in het energieverbruik in uw woning en ontvang meldingen wanneer uw verbruik hoger of lager is dan vooraf ingeschat. U wordt zich bewust van uw energieverbruik en kunt snel gaan besparen. 

Op afstand bedienen

De slimme thermostaat zorgt dat uw huis warm is als u dat wilt. Dankzij de geavanceerde locatietracking functionaliteit op de app ziet de EnergieAssistent dat u niet thuis bent. U kunt dan op afstand uw verwarming bedienen. De EnergieAssistent adviseert en u beslist. Zo heeft u zelf de regie. 

Krijg inzicht in uw energieverbruik met de EnergieAssistent

Naast inzicht in uw verbruik, kunt u ook sluipverbruik voorkomen. Dus nooit meer op vakantie gaan zónder het koffiezetapparaat vergeten uit te zetten.

De app toont u proactieve meldingen wanneer u bijvoorbeeld de TV nog op standby heeft laten staan. 

TV Commercial

Maak kennis met...

De app

Bij de E.ON EnergieAssistent hoort een app. Deze is geschikt voor Android en iOS telefoons en tablets. Met de app heeft u continu inzicht in uw energieverbruik thuis. En de volledige controle over uw apparaten. Binnen en buitenshuis. De app maakt uw leven net iets makkelijker, zuiniger én comfortabeler. 

  • Zet uw verwarming alvast aan, zodat u in een warm huis thuis komt
  • Een uur vóór bedtijd schakelt uw verwarming alvast op de eco stand
  • De app herkent wanneer uw TV al langere tijd op standby staat en schakelt deze voor u uit 
De intelligente app communiceert met de slimme stekkers en geeft u daarmee inzicht in het energieverbruik op dat moment. En u kunt het vergelijken met andere dagen of weken. U ziet dan meteen of uw maatregelen de gewenste energiebesparing opleveren.
 


Bekijk alles over de app!

Ook geschikt voor zonnepanelen

Wekt u thuis elektriciteit op met behulp van zonnepanelen? Dan is de EnergieAssistent zeker iets voor u. Een groot voordeel van de EnergieAssistent is dat deze ook uw teruglevering zichtbaar maakt via de app op uw telefoon of tablet. Het enige dat u hoeft te doen is de EnergieAssistent uit te breiden met de opwekmodule. Deze opwekmodule communiceert met de Gateway en toont de gegevens in de app. U kunt precies zien wat uw zonnepanelen produceren. Door de koppeling met de slimme meter ziet u bovendien ook hoeveel energie er wordt teruggeleverd aan het energienet. 

Hoe werkt het?
Contact informatie:
Hoe kunnen wij u helpen?